Koudumdagen 2017: Een Kwestie van Smaak (35ste jubileumeditie)

Donderdag 16 maart en vrijdag 17 maart 2017
Hotel Galamadammen, Koudum

Commissie: Hans Bruggeman, Wim Drenthen, Coby Tibben, Doede Veltman, Kim Vermeirsch

Vooraankondiging

Programma:

Donderdag 16 maart 2017:

    • 9:00 – 9:30
      Ontvangst
    • 9:30 – 11:00
      Jeroen Wapenaar, wetenschapsjournalist
      Voeding en dementie: gezondheid en genieten in 1 recept
    • 11:15 – 12:30
      Ronald Devere MD, neuroloog, voorzitter Taste and Smell Disorder Clinic Texas
      Pathologie van reuk en smaak (deel 1)
    • 12:30 – 13:30
      Lunch
    • 13:30 – 14:30

Pathologie van reuk en smaak (deel 2)

  • 14:45 – 16:30
    Albert Kooy, SVH meesterkok
    Echt eten: een visie op smaak en koken aan de hand van vijf principes
  • Vanaf ca. 18:00
    Diner en avondprogramma

 

Vrijdag 17 maart 2017:

  • 9:00 – 10:15
    Erik Storck, fysiotherapeut, instructeur sensorische informatieverwerking
    Inside Information: over o.a. de veranderde waarneming bij dementie, en hoe daarmee om te gaan.
  • 10:30 – 12:00
    Eric Halet, MDL-arts
    Obstakels in het maagdarmstelsel van de oudere mens
  • 12:00 – 13:00
    Lunch
  • 13:00 – 14:15
    Thesra Hilte-olde Scheper, arts maatschappij en gezondheid, medisch adviseur NZA
    Inzichten in het kasboekje van de ouderenzorg
  • 14:30 – 15:45
    Midas Dekkers, bioloog en schrijver
    De lust van het ontlasten
  • 15:45 – 16:00
    Evaluatie en afsluiting

Foto’s:

Comments are closed.